24 timmar i Göteborg.

av Josefin

24 timmar i Göteborg.
Igår morse tog jag tåget till Göteborg för att jobba lite. Väldigt spännande för att man 1. blir ganska lätt mätt på Stockholm, 2. jag bara hade varit där en gång tidigare. Jag hade vinterjacka och undertröja och halsduk och fan och hans moster på mig men när jag kom fram var det sommar och alla kläder åkte av.

24 timmar i Göteborg.
Jag mötte upp Evelina för att dricka kaffe. Hon är en lantis från början precis som jag och vi ses inte så ofta, så detta var ju det bästa. Hon fick visa mig runt lite, men jag måste ändå skryta om mitt lokalsinne, SÅ JÄVLA GRYMT!!
Hittade typ överallt.

24 timmar i Göteborg.
Det var alltså inget skoj tidigare när jag sa att det var sommar, det hettade på ryggen till och med.

24 timmar i Göteborg.
Det var spårvagnar överallt såklart, jag sa tunnelbana och pendeltåg hela tiden. Vägrade anpassa mig helt enkelt. Andra saker som jag hunnit reflektera över de här 24 timmarna är när man egentligen får gå över gatan? Jag stod och väntade jättelänge jättemånga gånger. Kände mig som ett mongo? Alla andra gick och jag trodde att jag skulle bli överkörd?

24 timmar i Göteborg.
Den huvudsakliga destinationen för resan var såklart Beyond Retro! Vi ligger längst ner i Topshops lokaler i Göteborg. Kvällen till ära skulle vi nämligen ha fest tillsammans med Topshop och ELLE och därav min närvaro. Vi hade modevisning och bjöd på vin och hängde runt. Vill man se fler bilder från kvällen så kan man kolla in Beyondbloggen.

24 timmar i Göteborg.
Denize kom också och hälsade på. Vi bodde ihop förut hon och jag men sedan flydde hon till Borås… Men igår hade jag henne i ett fast grepp i alla fall och det kändes fantastiskt!

24 timmar i Göteborg. 24 timmar i Göteborg.
Jag var glad!

24 timmar i Göteborg.
En grej som är bra med Beyond Retro är att man alltid är omringade av pastellfärgade tyllkjolar. Man mår liksom lite bättre då. Tror jag…?

24 timmar i Göteborg.
När klockan slog halv tio värkte mina fötter och jag gäspade som jag vet inte vad. Jag och Denize tog en drink på mitt hotell och sedan var det kväll. Och det var ungefär de 24 timmarna i Göteborg.

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: